Komentáře / Recenze

  • Autor: Kitiii
    2020-05-29
    Objednala jsem tyto vlásky úplně poprvé a naprosto předčily všechna moje očekávání. Momentálně je mám již 2.měsíc a vlasy jsou stále krásně lesklé, husté a v perfektní kvalitě. Při příští objednávce rozhodně nebudu váhat, kde koupit a objednám opět z Locahair.
  • Autor: Jitka N
    2020-05-21
    Krásné a kvalitní vlásky, nakupuji zde už po několikáté a zase se sem také příště vrátím. Děkuji za tento super obchod!! Určitě doporučuji všem, kdo má rád kvalitu!!!
  • Autor: Jana P.
    2020-05-19
    Dávám "jen" 4 hvězdičky, protože když jsem se rozhodovala odkud objednat, pročítala jsem recenze a přišlo mi podezřelé, že téměř všichni dali 5 * a zdálo se mi až neskutečné, aby bylo tolik odběratelek spokojených :) I já jsem však zatím naprosto spokojená. Vlasy přišly rychle a jsou nádherné (i když nebyly přímo pro nás, hned jsme je s mladší sestrou vyzkoušely :D), kolem úchytu a sponek jsou sice trochu pocuchané a zkřivené, ale doufám, že se to časem srovná. Porovnání cena x kvalita jsem naprosto spokojená (uvidím ještě, co ukáže čas)
  • Autor: Petra
    2020-05-07
    Jsem strašně spokojená... Úžasné, husté vlásky.
  • Autor: Jana
    2020-04-24
    Už jsem vyzkoušela více značek clip-in a tyto jsou zatím nejlepší. Jsou krásně husté po celé délce, používám už cca 7 měsíců skoro každodenní nošení. Přežily barvení i tepelnou úpravu, konce se už trošku třepí, ale po takové době a tím čím si prošli není divu. Rozhodně se necuchají tolik jako od jiných značek. Takže za mě top. Určitě si je pořídím znovu. Bezva investice.
  • Autor: Edith
    2020-04-18
    Som veľmi spokojná! Skvelá cena, rýchle doručenie a bezproblémová komunikácia. Vlasy sú krásne, jemné na dotyk a husté až ku koncom. Objednávala som ich kvôli predĺženiu svojich dreadov, i na tento účel poslúžili skvele. Predtým než som objavila tento eshop som objednala vlasy z amazonu, za ktoré som dala i s poštovným viac, ale kvalita i hustota je omnoho biednejšia, týmto sa vôbec nevyrovnajú. Jediné doporučenie - (najmä ak ich chcete použiť na dready) rovno kúpiť dlhšie vlasy, a na celú hlavu treba aspoň 2 balenia/variantu s väčšou gramážou. :)Ak budem niekedy znova zháňať vlasy, jedine tieto z Locahair :)
  • Autor: Ivona Fišerová
    2020-03-14
    Nejhustší a nejkvalitnější vlasy na trhu. Opakovaně se zde vracím a vždy dostanu 100% kvalitu a servis. Vlasy od Locahair vydrží nádherné několik let. Vlasy mám odtud v několika délkách a gramážích v odstínu 613 kupované v rozmezí 4 let a všechny jsou i po těch letech v top stavu. Locahair mohu všen jen doporučit, ráda se zde opět vrátím. Moc děkuji za úžasné vlasy a naprosto 100% profesionální servis.
  • Autor: Anna Skacelova
    2020-03-09
    Vlásky opět nádherné, uz po několikáté vlásky od Vas a lepší vlasy jsem nikde nesehnala. Jsou velmi husté. A s porovnáním od jiných prodejců jsou nejlepší. Luxusní, doporučuji i svým kamaradkam
  • Autor: Jana Vicenikova
    2020-02-12
    Vlasky mohu jen a jen doporučit.Jsou krasne,hebounke....Účes perfektní.Dekuji a doporucuji...
  • Autor: Nikola
    2020-02-12
    Clip in vlasy používám už skoro 7 let, nikdy jsem ovšem nenarazila na tak kvalitní sady jako jsou ty Vaše. Nádherně husté, a ve vlasech k nerozpoznání. Toto je již můj třetí nákup u Vás, ombre sady jsem se trochu bála z důvodu nejistoty v barevných odstínech ale opět jedno veliké nadšení. Děkuji ze jste a já můžu mít “hřívu”, jakou jsem si vždy přála. Doporučuji!!
  • Autor: Anita
    2019-12-30
    Za 5 let mám vlasy od Loca Hair čtvrté a nechápu, jak to, že se o této společnosti neví více a že se na internetu dohledáte i špatných recenzí. Poměr cena a kvalita je úžasná a pokud se o ně umíte starat, vydrží vám roky. Kromě arganového oleje nepoužívám drahou kosmetiku (Bione) a i ty první vlasy vypadají skoro stejně, jako ty nově koupené a to jsem je nosila minimálně 3x týdně a tepelně je upravovala (vždy používejte termo sprej!!). Další jsem si musela koupit jen z důvodu, že skoro každý rok drasticky měním barvu svých vlasů. Poprvé zkouším bezešvé clip in a jiný druh už kupovat nebudu, protože vážně krásně přilnou k hlavě a právě ty speciálně doporučuji pro slečny, které mají vlasy hodně jemné a nemají je tolik husté, takže pak nikde nevykukují. Nosit je ale může kdokoliv. Stejně jako u obyčejných clip in vlasy dokonale drží i bez tupírování svých vlasů a přijdou vám vlasy s troškou větší gramáží a délkou, což se hodí při pozdějším zastřiháváním konečků. Nemůžu než jen doporučit a doufat, že společnost Loca Hair tu pro nás bude i nadále, protože já nikde jinde než od nich kupovat rozhodně nebudu!
  • Autor: Luciella
    2019-11-12
    Už jsem vyzkoušela spoustu clip in vlasů, a to hodně znamých značek jako foxylocks, bellamihair, luxyhair atd. ale musím říct, že tyto nemají konkurenci. Za 1. cena a za 2. kvalita. Co mi hodně vadilo u zmiňovaných značek je že se nedali natáčet. Místo natáčení se lámaly, strašně vypadávaly a to hned při rozbalení, zato locahair se dají krásně natáčet, žehlit atd. jsou mega husté, krásné a za ty peníze nesrovnatelné. Moc děkuji už nebudu objednávat jinde.
  • Autor: Jitka
    2019-09-24
    Měla jsem totálně zničené vlasy, protože jsem je barvila a chtěla jsem je vyhodit ale tento přípravek mi je krásně zregeneroval a jsou zase krásné, za mě určitě doporučuji!!
  • Autor: Tina
    2019-09-19
    Vlásky jsou super,doporučuji. A super rychlé dodání. Do 3 dnů jsem je měla doma.
  • Autor: Markéta
    2019-09-11
    Vlásky doporučuji. Jsou krásně husté až ke konečkům. Opravdu prodlouží i zahustí kratší vlasy. Barva vlasů odpovídá dokonale. Jsem nadmíru spokojená.
  • Autor: Andrea
    2019-08-13
    Vlasy mám půl roku a více spokojena bych být ani nemohla. Vlasy zehlim, kulmuji, lakuji a vydržely opravdu všechno. Ztratily sice lesk, ale to je pochopitelne, alespoň teď vypadají více přirozeně. Všem doporučuji jsem moc spokojena.
  • Autor: Lada Pseudonym
    2019-08-02
    Vlasy jsou krásně jemné,uvidíme co vydrží.Jsem zatím velmi spokojená.Uvítala bych i možnost větší gramáže vlasů u culíků a délku 60cm.Díky Locahair
  • Autor: Lada Sladká
    2019-08-02
    Vlasy vypadají naprosto úchvatně...jsem velice spokojená,nejlepší jaké jsem kdy objednala.Uvidíme co vydrží...,určité budu objednávat další jen zde.A velké plus rychlé dodání za 3 dny jsem je měla doma.Velké díky...
  • Autor: Denisa
    2019-07-27
    Vlasy nádherné , komunikace bez problému a dodání opravdu rychlé , mooooc děkuji :-))))
  • Autor: Lenka
    2019-07-10
    Objednávala jsem odsud clip in a tentokráte Tape in.Vlasy jsou nádherné kvalitou,proto jsem se vracela k prověřenému.Jsem kadeřnice,kamarád kadeřník je přidelal,nádhera.Ale druhé mití a 4 prameny se odlepily a slezly komplet dolů :,(Říkal,že kvalita se líbí i jemu ,ale že se mu zdálo,že lepí méně než co má prověřené z jiné firmy,ale ty jsou dražší.Tak uvidím co to bude dělat dále.Přejela jsem opět všechny spoje žehličkou,tak doufám,že to byla náhoda a že se to nebude odlepovat
  • Autor: niki
    2019-07-03
    Vřele doporučuji. Objednávám od roku 2015 a vždy mi vydrží rok.nosím jen jeden pásek, takže mám na vyměnu a to je mám každy den a moc se o ně nestarám a jsou furt pěkné. Loni jsem si v květnu objednala normální a pak jsem jistila, že v nabídce jsou i bezešvé tak jsem to zkusila stím, že budu střídat a vydrží mi déle. nakonec jsem začala nsit jen bezešvé a normální vezmu jen na culík. Vlasy jsou stále pkné, jen občas se mi zašmodrćhají, ale to je stačí obarvit a jsou zas dobré.
  • Autor: Lucie M.
    2019-05-21
    Úplně neuvěřitelné vlásky! Krásně husté, hebké, dlouhé až pod zadek. Top top top... Miluju je.
  • Autor: Romana
    2019-05-20
    Přírodní blond opravdu nevypadá moc přírodně má růžový nádech
  • Autor: Renata
    2019-05-18
    Jsem nadšená, vlasy jsou opravdu husté a pěkné, musela jsem si dobarvit na svou barvu a jsou super. Bála jsem se, že budou moc silné pro mé jemné vlasy, ale vypadají skvěle... Doporučuji
  • Autor: Katka
    2019-05-16
    Dnes jsem vlasky obdrzela. Mam tu nejvice tmavou variantu ombre. Asi jsem si mozna mela koupit jinou delku a svetlejsi variantu. V te tmave neni prechod barev skoro vubec znat. Ale to je muj problem spatne zvolena barva vlasku. Jinak jsou ale krasne.
  • Autor: Mína Herinka
    2019-03-31
    Vlásky jsou nejlepší, které jsem měla. Nevypadávají a jsou přirozené. Neničí vlastní vlasy. Kvalita super.... doporučuji...! Dodání bleskové. Doporučuji.
  • Autor: Nicol
    2019-03-16
    S objednávkou jsem naprosto spokojená. Čas dodání perfektní, kvalita také a všem mohu vřele doporučit! :)
  • Autor: Elena Súkeníková
    2019-03-07
    Musím říct že vlasy jsou krásně hebké na dotyk.Koupila jsem si nejsvětlejší blond a budu je barvit protože zrovna moji barvu neměli ale to nevadí takže všem doporučuju koupit
  • Autor: Pavlína
    2019-01-25
    vlasy jsou husté jemné barva sedí velká spokojenost. Děkuji
  • Autor: Tereza
    2019-01-18
    Vlásky jsou úžasné, příjemné na dotek, nerozeznatelne od těch vašich. Gramáž přesná, odstín perfektní. Po zklamání při objednání vlasů z jiné stránky, jsem teď opravdu nadšená!!!! Děkuji :)