Komentáře / Recenze

  • Autor: Adriana
    2017-02-22
    Dneska mi vlasy dorazily a jsem s nimi nad míru spokojená :) krásné a kvalitní. Určitě doporučuji
  • Autor: Anita P.
    2017-02-16
    V pondělí jsem objednala clip-in od Vás ve středně hnědé a dnes mi přišly vlasy velmi kvalitní, v krásné barvě jsou velmi jemné a lesknou se naprosto přirozeně. Hned jsem vážila a mají 160g i se sponkami, takže váha odpovídá. Také jsem je měřila a místo 45cm mají o 3cm více, což každý ocení hlavně v budoucnu kdy je potřeba konečky lehce zastřihnout. Moc chválím malinké sponečky které jsem ještě u jiných clip-in neviděla. Dala jsem ale o hvězdičku v hodnocení méně kvůli prostříhanému střihu. Díky němu vlasy nevypadají upraveně a rozhodně se nehodí pro někoho bez vrstveného účesu, protože vlasy nejsou ve stejné délce a výsledek pak může vypadat nepřirozeně. Také bych chtěla podotknout že cca 10cm v koncích jsou vlasy velmi tenké, takže i když jsem si koupila sadu která by měla být dost hustá na prodloužení, bohužel to s 140g sadou nelze, a to nemám nějak husté vlasy. Na zahuštění dlouhých vlasů jsou ale ideální a rozhodně je doporučuji. :)
  • Autor: Michaela G.
    2017-01-31
    Dnes dorazili vlásky a jsou perfektní. Obchod určitě doporučuji.
  • Autor: Káťa
    2017-01-26
    S vlásky jsem velice spokojená, jsou krásně husté, dlouhé a vůbec nejde poznat, že nejsou moje vlastní. Jen mě mrzí, že celkem vypadávají a pak jsou konečky vlasů vypelichané, takže se musejí zastřihnout (vlasy mám necelé 4 měsíce).
  • Autor: Jana
    2017-01-06
    Dobrý den, včera mi přišly vlasy 40cm dlouhé v tmavé blond barvě. Barva úžasná přírodní (nic do žluta), vlasy hebké a husté. Dříve jsem měla klasické clip in a tyto bezešvé mi přijdou lepší. Pásky krásně přilnou k hlavě. 100% doporučuji a děkuji:)
  • Autor: Veronika
    2016-12-08
    Vlasy nakupuji už jedině na locahair, za takovou nízkou cenu lepší kvalitu u nás neseženete a bezešvé clip in jsou pro mě naprosto dokonalou novinkou, jsem s nimi velmi spokojená, netahají, nejdou vidět, moc příjemně se nosí :).
  • Autor: Kateřina
    2016-12-06
    Vlasy skvělé kvality, dokonale sladěná barva ;) pásky jsou méně viditelné než v obyčejných clip in vlasech :)
  • Autor: Linda
    2016-12-05
    Ve skutečnosti bezešvé pásky jsou zcela neviditelné, revelační.
  • Autor: Karina
    2016-12-04
    Vlasy dobré kvality, pásky dobře přiléhají a splývají s vlasy, pásky nesklouzávají z vlasů, trošku málo barev na výběr, v mém případě clip in vlasy jsou světlejší než moje přírodní vlasy
  • Autor: Nikola
    2016-12-01
    Vlasy geniální :) doposud jsem brala obvyklé, ale teď jen bezešvé !. Pod vlasy neviditelné, a musím dodat, že mé vlastní vlasy jsou mizerné, a stalo se, že předchozí prosvítali , nyní není nic vidět a nic necítím protože přiléhající k hlavě. Kvalita, samozřejmě, jako ty předchozí – skvělá :) je to moje 6 sada ...... kupuji několik let a budu i nadále :)
  • Autor: Jana B.
    2016-11-28
    DOPORUČUJI !!! Objednávala jsem si spoustu vlasů po internetu, kde mě výrobci zajišťovali , že jsou 100% lidské. Bohužel, po obdržení balíčku vyšlo najevo, že vlasy jsou lze říci "plast" nedali se barvit, jediná věc, je to že se dobře točily. Při objednávání těchto vlasů dlouho jsem přemýšlela o tom, zda to nebude další neúspěch. Sledovala jsem mnoho blogerek, které pochvalovali tyto vlasy tak jsem to skusila a nelitovala jsem. Vlasy jsou jsou měkoučké, nepletou se a jsou velmi příjemné a jemné na dotek!!! Mám velmi málo a tenké vlasy a to je důvod, proč jsem si vybrala vlasy bezešvé u kterých nejsou vidět připevnění a o to jsem měla starost , že budou vidět. S čistým srdcem vám doporučuji tuto stránku!!! Pozdravuji a děkuji !!!
  • Autor: Jitka
    2016-11-21
    Kvalita vlasů po mnoho let, jedna z nejlepších na trhu. Bezešvé jsem objednala poprvé. První dojem: pásky jsou trochu ztuhlé, jako by byly z plastu. Silikon mi připomíná měkkou pružnou pasku. Když jsem je ale připnula zamilovala jsem se do nich. V kontaktu s teplotou hlavy paska se jakoby přispůsobila. Zdá se mi, že plastický se více přizpůsobí při nošení. A co je nejdůležitější, že je opravdu neviditelná a plochá
  • Autor: Ivona Fišerová
    2016-11-16
    Dneska jsem si vyzvedla svoje vlasy, 55 cm, 120 gramů v odstínu 613. Hned jsem je zkoušela navlnit a musím říct, že vlasy jsou skvělé. Opravdu velmi husté a hebké po celé délce až ke konečkům, což normálně u jiných prodejců nebývá zvykem. Barva mi sedla dokonale, na stránkách se dá dle videa velmi snadno určit požadovaný odstín. Sponky jsou našity velmi precizně, z hlavy nekloužou a vlasy netrhají. Vlasy si clipy prodlužuji už přes 10 let a za tu dobu jsem vyzkoušela spoustu vlasů od různých prodejců. Tyto vlasy z Locahair se řadí k těm top, nejen svoji kvalitou ale i cenou. Opravdu mohu všem jen doporučit. Příště kupuji už jen zde! :-) Takže děkuji Locahair za krásné vlasy a přeji jim mnoho spokojených zákaznic :-)
  • Autor: Leninka
    2016-11-02
    Objednávám vlasy již podruhé a opět jsem nadšená! Dříve to byla světle hnědá, ale se standardními klipy a po roce tyto vlasy mohou stále plnit svou funkci. Rozhodla jsem se na bezešvé, protože to je novinka v nabídce a musím přiznat, že jsou geniální! Mnohem pohodlnější na nošení každý den. Zdravím!
  • Autor: Kateřina
    2016-10-16
    Opravdu krásné vlasy, obarvila jsem je stejnou barvou jako mám svoje a absolutně není poznat, že nejsou moje, konečně mám splněný sen mít dlouhé vlasy. :)
  • Autor: Katy
    2016-09-15
    Měla jsem již od několika firem clip in vlásky, ale tyto je super kvalita a super cena, loni mi vlásky vydržely téměř rok a to jsem je nosila každý den. Takže neváhejte a objednejte :-)
  • Autor: Jana Z.
    2016-09-01
    Také musím jen pochválit, byla jsem opravdu příjemně překvapená. Vlasy jsou lesklé, husté, prostě perfektní. Objednávala jsem je pro kamarádku, takže nemohu posoudit, jak se nosí. Ale určitě si je objednám také pro sebe, jen v jiné barvě. Dosud jsem totiž o clip vlasech neuvažovala, ale když jsem je uviděla asi neodolám...
  • Autor: Lucka
    2016-08-04
    Vlasy jsou nádherně hebké, lesklé a husté. Sponky drží skvěle a to mám vlasy vcelku jemné a kluzké a vůbec netahají za moje vlasy. Jsem moc spokojená!
  • Autor: Aneta
    2016-07-31
    Konečně krásné clip-iny. Utratila sem za různé pslední dobou hodně a až s těmihle budu snad konečně spokojená. Sponky perfektně drží, vlásky jsou husté po celé délce, barva je téměř stejná, dají se vlnit, žehlit, barvit. . .za tu cenu opravdu nelituju! Jediné co mi vadí, že na to, jak je tahle firma proslulá, má způsob plaby a dodání horší. Měli byste zavést online platbu, vše by to urychlilo a dodání od PPL atd. Známe českou poštu :-/ Na balíček jsem čekala celý týden :-(
  • Autor: Veronika
    2016-07-21
    Bezvadné prodloužení,aniž by byly vidět přechody mezi prameny. Jsem nadmíru spokojená!
  • Autor: vanda
    2016-07-21
    Paneboze vlasky jsou uzasne a daji se i zehlit opravdu vsem doporucuji
  • Autor: zuzana0809
    2016-06-20
    Vlasy vypadají i po 14 dnech jako nové.Už jsem je i myla . Vážně nejlepší vlasy které jsem měla z těch levnějších.
  • Autor: Monika
    2016-06-15
    Dobrý den, vracím se zde po měsíci od objednání Clip In. Objednala jsem si 45 cm 170g. Jedno z mých NEJLEPŠÍCH rozhodnutí v životě. Vlasy jsou nádherné, husté,lehce se udržují prostě nádhera. Cítím se v nich moc přirozeně a zvedlo mi to sebevědomí. Už bych nikdy nešla na prodloužení. Drahé a pracné na udržování. Děkuji Vám
  • Autor: zuzana0809
    2016-06-10
    Sada je dostačující na prodloužení řidších vlasů,pro mě ideální.Sponky skvěle drží,vlasy nejsou ošizené ani v koncích a dokonce bych řekla, že jsou delší o kousek než 40cm.Naprosto doporučuji.
  • Autor: Jitka K.
    2016-05-30
    Je to již má druhá sada od Locahair :) Vlasy jsou nádherné a zase od sponek až po konečky krásně husté takže žádné tři chlupy na konci :) Velice mile mi překvapilo že vlasky místo 45cm měří 49cm :) První moje sada od Locahair byla 75g 40cm (opět byly o něco delší 43cm) mám jí už půl roku a vlasy jsou stále krásné a po dvou umytí jsou i hustší :) Takže pokud váháte tak už neváhejte a vlasy od Locahair si kupte a nebudete litovat
  • Autor: Dominika
    2016-04-28
    som prekvapena ze za taku cenu mi prisli take hebke a huste vlasy :) do troch dni na Slovensko :) davam 5/5 :) :)
  • Autor: Angelika Vargová
    2016-04-12
    Dobrý den. Dnes jsem si vyzvedla balík na poště od Locahair v odstínu #60. Hodnotím pozitívně rychlé dodání, vlásky jsou krásné, kvalitní. Hned jsem si vyzkoušela natáčení kónickou kulmou a vše proběhlo hladce. Pěkne děkuji za výborný obchod a doufám že brzy přidám další pozitivní komentář ohledně nošení a kvality v trvácnosti. :-).....s pozdravem Angie
  • Autor: Kateřina J.
    2016-04-05
    nejlepší vlásky, které jsem kdy měla! :)
  • Autor: Dana Ká
    2016-03-20
    Vlásky jsem koupila dceři, která má vlasy jemné a řídké a hodně jí to zvedlo sebevědomí. Musím opravdu moc pochválit tento obchůdek. Vlasy jsou přirozeně hebké a dají se udržovat jako vlastní.
  • Autor: Veronika
    2016-03-04
    Recenzi na tyto vlásky jsem již psala, nyní píšu zhruba po roce a půl znovu, abych zhodnotila jejich stav.:) Vlásky mám od června 2014 a zažily toho se mnou za tuto dobu opravdu dost. Nosím je téměř denně, do školy, nyní do práce, do barů, na diskotéky, byly se mnou u moře na dovolené, prostě prakticky kamkoliv.. Musím říct, že ze všech clip in vlasů, které sem kdy měla, tyto vydržely opravdu všecko. Všechny sady, které sem vystřídala, vypadaly už po půl roce nošení jako řídký chemlon, konce odpadaly, z 50 cm zbylo 30 cm a to jsem omezila veškeré žehlení, barvení nebo kulmování na maximum, katastrofa, nenositelné, po pár měsících letěly do koše... Vlásky od Loca hair mám tedy téměř 2 roky a jejich stav je stále skvělý! Samozřejmě, že časté nošení se na nich podepsalo, ale to je v pořádku, jedná se o pravé vlasy, stále stejný stav by Vám vydržel možná u vlasů umělých. Vlásky jsou sice už o něco kratší, odhaduji tak 45-50 cm, ale to je pochopitelné, hustota už je taky menší, ale vlásky jsou stále nositelné a pořád vypadají dobře! Žádných chemlon, žádné řídké pramínky. Na dva roky nošení skvělý výkon. Musím podotknout, že vlasy jsem tedy chemicky nijak neupravovala, nebarvila je, ale zase sem je velice často žehlila nebo kulmovala. Proto mohu všem jedině doporučit, pokud hledáte vlásky, které opravdu za něco stojí a hlavně VYDRŽÍ, volila bych právě tuto sadu. Budete mít na hodně dlouhou dobu pokoj od neustálého měnění a kupování nových vlasů. Za mě výborná kvalita a pokud clip in, tak jedině od LOCA HAIR!