Přípravek na obnovu vlasů Regenerium

u nás pouze
270 Kč

NOVINKA! Kondicionér na clip in vlasy REGENERIUM – přípravek je dostupný pouze u nás, protože byl vyroben na naši objednávku a podle receptu, který jsme vyvinuli na základě dlouholetých zkušeností s vlasy používanými k prodlužování. Prostředek nemá nic společného s pseudokosmetikou pro prodlužované vlasy dostupnou na internetu.

Poslouží také místo běžného šamponu. Objem 500 ml vystačí na dlouhou dobu.

Láhev
Objednejte si do 13 hod. a zásilku pošleme ještě dnes
?
Doprava ZDARMA nad 1000 Kč ?
14 dní na vrácení nebo výměnu
?

Prodáváme vlasy na prodlužování od roku 2011, v průběhu let jsme získali spoustu zkušeností, pokud jde o to, jak se o takové vlasy starat, a není to stejné jako s našimi vlasy na hlavě. Hlavní rozdíl spočívá v tom, že vlasy jsou „mrtvé“, bez cibulek, kterými jsou vyživovány. Díky tomu naše vlasy na hlavě, i když s nimi provádíme náročné úpravy (opakované rozjasňování atd.), budou schopné to zvládnout. Vlasy používané k prodloužení – ne, jakmile uschnou, zůstanou takové.

Proto je způsob péče o ně jiný, nezaměřujeme se na výživu vlasů, protože nepřijímají živiny, neregenerují se, takže kondicionéry nebudou mít žádný účinek. Důraz by měl být kladen na jednorázové prostředky, a to na látky potahující vlasy zvenku. Dlouholeté zkušenosti vedly k vývoji receptury, která je podle našeho názoru pro tento typ vlasů optimální.

Testy potvrdily, že prostředek pomáhá řešit problémy, jako je zamotání suchých clip in vlasů, v některých případech došlo k významnému zlepšení stavu vlasů. Samozřejmě to není zázračný přípravek, který umožní nosit vlasy donekonečna, to není možné. Použití našeho přípravku však může výrazně prodloužit „trvanlivost“. Objem láhve je 500 ml (typický šampon má asi 200 ml), což je dost na 25 mytí. Vlasy by se měly mýt pouze tehdy, je-li to nutné, a ne tak často jako naše vlastní, což znamená, že je prostředek velmi účinný a vydrží na dlouho.

Níže se nachází galerie snímků clip in vlasů, hodně opoužívaných, ve špatném stavu, před a po použití prostředku Regenerium:

2 recenzí
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Nejnovější recenze
Tereza
9.04.2024
Spokojená .
Petra
17.02.2024
Jsem velmi spokojená, krásné dlouhé a husté. Už po prvním umytí se zhoršila kvalita, ale to je u odbarvených vlasů očekávané.
Monika
11.07.2023
Super vlasy.Uz bych neměnila.Beru pravidelně uz několik let.Velka spokojenost