Řasy Localashes Pink

u nás pouze
110 Kč
300 Kč

NOVINKA! Řasy námi vytvořené značky - Localashes. 110 Kč za paletku, které stojí v jiných obchodech 300-350 Kč? To NENÍ omyl! Jak je to možné? Přečtěte si delší popis níže.

Tloušťka
Délka
Zakřivení
VYPRODÁNO - napište svůj email, budeme Vás informovat, až bude zboží dostupné
Čas dodání je 2-3 dní
?
Doprava ZDARMA nad 1000 Kč ?
14 dní na vrácení nebo výměnu
?

Prodáváme vlasy sloužící k prodlužování od roku 2011, během té doby se z nás stal jeden z nejoblíbenějších, ne-li nejoblíbenější, obchod v Česku. Většina našich zákaznic si prodlužuje nejen vlasy, ale také řasy - v souvislosti s tím rozšiřujeme naši nabídku. Pro jasné rozdělení nabídky na vlasy a řasy jsme je rozhodli zavést pod vlastním jménem - Localashes.

Jak je možné, že paletka, která stojí v jiných obchodech 300 až 350 Kč, je u nás dostupná jen za 110 Kč? Především je nutné vysvětlit cenovou situaci v Česku. Obchody se předhánějí ve vymýšlení příběhů o pokročilých korejských technologiích, používají názvy, které mají vyvolat dojem, že řasy jsou výjimečné. Ale pravdou je, že veškeré masti exclusive mink, premium silk, russian volume atd., to vše je JEDNO A TO SAMÉ, jsou to řasy ze syntetického materiálu, kterému se říká PBT, nemají NIC společného s hedvábím nebo norky. Samozřejmě existují řasy z kožešin norků, ale jsou na trhu stejnou vzácností, jako slovanské vlasy na trhu prodlužování vlasů. 90 % řas jsou ze syntetického materiálu, navíc - 70 % výroby probíhá na jednom místě.

Nenechte si namluvit hlouposti o kosmické korejské technologii - zkontrolujte si krabičku řas přední značky v Česku - přečtete si, že byly vyrobeny nebo dovezeny z PRC. Co je PRC? People Republic of China. A to je vše, co se „korejských technologií“, které mají opodstatnit výrazně přehnané ceny platící teď v Česku, týče.

Cena paletky by neměla být vyšší než 180 Kč, protože na rozdíl od vlasů, které se mohou v závislosti na druhu a původu diametrálně cenově a kvalitativně lišit, je v případě řas jediným rozdílem, že jsou vyrobeny v jiné továrně, která ale, jak jsme se zmínili, sousedí s ostatními téměř na jedné a té samé v ulici v jednom městě. Rozdíly ve výrobě způsobují, že se paletky liší proužky s lepidlem, natočením nebo odstínem černé řas, ale náklady jsou téměř stejné, protože pro každou továrnu jsou stejné ceny syntetického materiálu a pracovní náklady. Odkud se tedy berou až tak vysoké ceny? Reklama celebrit, známé stylistky, ekologické obaly - to všechno něco stojí - a platíte za to VY. Nové řasy nebudou podporovány známým jménem a široce pojatou reklamní akcí - ale nezaplatíte za ně více, než 150-180 Kč za paletku. Spočítejte si, kolik vás ročně stojí řasy v tržních cenách a kolik ušetříte, když za ně budete platit o 50 % méně.

Odkud se tedy vzala cena 110 Kč? Vyplývá z toho, že zahajujeme testovací fázi, během níž otestujeme několik výrobců za účelem výběru 2-3 nejlepších. Díky analýze trhu jsme si uvědomili, že se trh prodlužování řas liší od prodlužování vlasů. Dobré vlasy budou vyhovovat každému klientovi nebo klientce. Ovšem o hodnocení řas rozhodují individuální preference, jak řasové stylistky, tak jí používané techniky, a také charakteristiky jejich zákaznic. Řasy hodnocené jednou stylistkou jako nejlepší můžou být pro druhou příliš slabé nebo průměrné a naopak. Způsobuje to, že řasy jednoho výrobce neuspokojí vkus většiny zákazníků. Naopak zavedení 2-3 řad způsobí, že si po otestování bude většina stylistek schopna vybrat tu pro sebe nejlepší. 

V souvislosti s tím „pro začátek“ zavádíme 2 řady pro zjednodušení pojmenované Pink a Gold. Později otestujeme další výrobce, abychom vybrali 2-3 nejlepší „barvy“ - řasy, které splní kvalitativní očekávání většiny stylistek a jejich klientek.

0 recenzí
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Nejnovější recenze
Petra
17.02.2024
Jsem velmi spokojená, krásné dlouhé a husté. Už po prvním umytí se zhoršila kvalita, ale to je u odbarvených vlasů očekávané.
Monika
11.07.2023
Super vlasy.Uz bych neměnila.Beru pravidelně uz několik let.Velka spokojenost
Katka
18.06.2023
Vlásky jsou opravdu velmi příjemné na dotek. I po barvení. Už bych neměnila. Jen škoda, že nejsou v nabídce i s easy loop...
Vlásky jsou opravdu velmi příjemné na dotek. I po barvení. Už bych neměnila. Jen škoda, že nejsou v nabídce i s easy loop spojem.
více